Коледа с Trio.bg – календари с мисия

Коледа с Trio.bg – календари с мисия

Обратното броене до Нова Година започна и така поставихме началото на приготовленията за големи празненства и веселби. Освен забавната част около празниците, има куп дреболии, които все забравяме, и за които тичаме в последния момент, като например календара за следващата година. И въпреки че много хора позлват електронните календари на своите устройства, все още не са малко и тези, които разчитат на добрия стар календар на стената. За тези от вас, които спадат към втория тип, сме подготвили няколко предложения за календари с мисия, които са едновременно красиви и в помощ на различни каузи, избрани от организациите, които ги предлагат.

Календарът на Animal Rescue Sofia

Клендарите на Animal Rescue Sofia винаги са успявали да съчетаят кравивото с полезното. На техните страници ще намерите различни обитатели на приютa „Фермата“, а със закупуването на календар от тях ще помогнете и за отглеждането на сладурите от снимките.

изображение: Animal Rescue

 Може да го закупите такъв календар срещу дарение от 10 лв. (като цялата сума е благотворителна) от различни зоомагазини из страната, както и онлайн от страницата на Animal Rescue Sofia.

Календарът на Редом

Календарите на Редом са стенен и настолен. На странците и на давата модела ще се насладите на забавни кадри на обгрижваните от тях животинки, сред които най-често срещани са котките и кучетата.

изображение: Редом

Плюсът на тези календари, е че са изработени от рециклирана хартия. Посетете тяхната страница, за да открието от къде може да се сдобието с него.

Календарът на Фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“

Тази година Шаровци са избрали един малко по-нестандартен тип календар. Отново ще се наслаждавате на животни и орез 12-те месеца от годината, но те ще бъдат в компанията на 12 български звезди, сред които актьорите Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански и Койна Русева, поп и R`n`B певицата Прея и др.

изображение: „Шаро – подай лапа на изоставените“

За да откриете повече за този календар, посетете сайта на „Шаро – подай лапа на изоставените“.

Календаът на Pet sisters

Pet sisters също поемат по по-нестандартния път, като обединяват танци и животни. На странците на този календар ще видите фотографии на различни танцьори в компанията на четириноги.

изображение: Pet sisters

Отново, може да получите календара срещу дарение от 10 лв. в различни зоомагазини, както и онлайн, чрез доставка с куриер, от тяхната фейсбук страница. Ако пък искате да видите както се случва зад кадър, може да гледате видеата им тук.

Календарът на Бандата на 1500-те/1500Dog Gang

Бандата на 1500-те е организацията на доброволците към Общинския приют в Горни Боргов, които организират разходки на обитателите му. На страницте му ще успеете да откриете „бандитите“ от Богров, Сеславци и Слатина в забавни и изпипани кадри.

изображение: Бандата на 1500-те

Може да поръчате календара директно от тяхната фейсбук страница.

Календарът е неделима част от пейзажа у дома, но може да бъде и истинско бижу, което да ви усмихва всеки път, когато го поглендете. С предложенията в този списък ще се наслаждавате на красиви снимки през цялата 2021 г., а пък героите от кадрите ще имат по-добър живот благодарение на вашето дарение чрез покупката на календар.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO