Коледа с Trio.bg – идеи за подаръци за домашни любимци

5/5

С наближаването на празниците мисия Коледа заема все по-голямо място в ежедневието ни – украсата у дома и на работното място, менюто за Бъдни вечер и Коледа, купуването на подаръци и идеите за празнуване, които валят отвсякъде. Вече дадохме предложения за ръчно изработени подаръци от български брандове, идеи за (не)стандартни коледни подаръци, за собственоръчно направена коледна украса, както и за календари с мисия. Сега е време за по-различния подаръчен гайд за Коледа, посветен на верните ни четириноги другари. Да точно така, все пак не бива да изпускаме никой член от семейството, освен това част от предложенията ни са всъщност подаръци колкото за тях, толкова и за нас – техните стопани.

На Вашето внимание са няколко бранда, които изработват продукти специално за четириногите членове на семейството, с който да зарадвате любимия домашен любимец:

Ador Barador – шалчета с мисия

Ador Barador е независим български бранд, който създава шалчета и аксесоари за домашни животни, чрез които помага на други животинки в нужда, дарявайки процент от приходите си от тези стоки на различни организации или купувайки храна за приюти за бездоммни животни.

снимка: Лили Дунева

Може да избирате от шалчета и бандани за четириноги, до шалове и бъфове за хора, чанти за кръст, раници, различни видове торби, та дори и ластици и ленти за коси.
Повече за каузата на Ador Barador вижте тук.

Sonya’s Happiness

Sonya’s Happiness е друг независим български бранд, който изработва ръчно различни нещица за кучета, както и бижута, ключодържатели, чаши, кенчета и дрехи. И те имат мисия – да помагат на косматковци в нужда!

снимка: Sonya’s Happiness

Gazari Dogs

При Gazari Dogs пък може да окриете супер сладки дрешки за животинки, като размерите им започват от S и стигат до XL, така че има избор от десени и модели и за малки, и за средни породи кучета.

снимка: Gazari Dogs

Roff

Базирани в Русе, Roff предлагат широк набор от аксесоари за най-добрите приятели на човека – каишки, поводи и нагръдници. И тук всички продукти са ръчно изработени, от естествена кожа са и са персонализирани. Мисията им е техните продукти да отговарят на нуждите на домашните любимци, но и да са от полза на техните стопани.

снимка: Лили Дунева

Опашати илюстрации

Опашатите илюстрации предлагат не само ръчно рисувани дигитални илюстрации, но и страхотни медальони за кучета. Хубавото на медальоните е, че можете да избирате между няколко вариации на изображения, както и да посочите сами формата на изписания текст.

снимка: Лили Дунева

Pet Care Bulgaria

Името Pet Care Bulgaria говори достатъчно, че мисията тук е да ви помогнат в грижите за вашите домашни любимци. Както при хората, така и при животните могат да настъпят проблеми с кожата, които Pet Care Bulgaria решават с кремове за нос, кожа и гънките и за лапите.

снимка: Pet Care Bulgaria

Кучешката пекарна

Ако пък искате да зарадвате домашния си любимец с нещо сладичко по празниците, тогава мястото е Кучешката пекарна. Там ще откриете прясно приготвени и здравословни лакомства и торти за четириноги. Бисквитите им са домашно приготвени и изпечени без добавена захар и консерванти. Просто поглезете кучето си с вкусно лакомство за Коледа.

снимка: Лили Дунева

Dog.alicious

Продуктите на Dog.alicious са направени от хора, но обичани от животни. При тях също може да откриете торти, лакомства, puppuchino (puppy + cappuccino), но и ръчно изработени поводи от макраме в бохемски стил.

снимка: Лили Дунева

За финал нека не забравяме, че Коледа не е свързана само и единствено с подаръци. Времето, прекарано с вашия домашен любимец е един от най-хубавите подаръци, които бихте могли да му поднесете. Сигурна съм обаче, че той/тя ще е изключително щастлив(а) да намери своя подарък под елхата, а пък вие ще може да споделите магията на Коледа и с него/нея.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp