Книжарници „Хермес“ в Похода на книгите 2016 г.

Отстъпки до 50% и срещи с автори очакват читателите

За поредна година книжарници „Хермес“ се присъединяват към националната кампания в подкрепа на четенето „Походът на книгите“, организирана от Асоциация „Българска книга“. През месец април има две знакови дати, свързани с четенето и книгите. 2 април е рожденият ден на великия датски писател Ханс Кристиан Андерсен и се чества като Международен ден на детската книга. На 23 април, макар и в различни години, умират Шекспир и Сервантес, а от 1995 година ЮНЕСКО отбелязва датата като Световен ден на книгата и авторското право.

Походът на книгите е кампания, имаща за цел да популяризира любовта към четенето. Интересът към книгата и грамотността е от решаващо значение за по-нататъшната реализация и развитие на младите хора, както и за пълноценното им вписване в средата, в която живеят.

Между 2 и 23 април с поредица от събития и активности ще покажем отново, че четенето е полезно, приятно и винаги модерно.

На 2 април във всички книжарници „Хермес“ детските книги ще се продават с 20% отстъпка под мотото на Асоциация „Българска книга“: Подарете на детето си книга – подарете му празник!

През април ще обърнем специално внимание на българската книга и българските автори. За целта сме предвидили много срещи из цялата страна със знакови имена в родната литература. Сред тях са носителите на едни от най-престижните награди за литература Недялко Славов и Васил Георгиев, както и големият български писател и сценарист Георги Мишев, чиито вечни книги докоснаха сърцата и на младото поколение.

12909484_10154023366096753_3752168164044858253_o

Голямата изненада на книжарници „Хермес“ тази година е, че за целия периот от 2 до 23 април книгите на Издателство „Хермес“ ще се продават с 20% отстъпка. А специалните  ни предложения в промозоната ще достигат до 50% .

За 23 април – финала на Похода на книгите – ще зарадваме читателите с отстъпка от 20% за всички книги от български автори – толкова е ДДС-то на книгите в България. За пореден път призоваваме българските политици – и нови, и стари, да обърнат внимание какво е отношението към книгите в Европа.

Присъединете се към нас в Похода на книгите. Нека заедно споделим радостта от четенето!

 

 

 

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.