Класа, елегантност и фина закачка в новата Charm Club колекция на Thomas Sabo

кадър: Thomas Sabo

Потопете се в изящния свят на бижута Thomas Sabo с новата Charm Club колекция на германския бранд, чийто акцент са извечните символи на любовта, надеждата, щастието и безкрайността.

Стилни колиета от стерлингово сребро и 18К позлата, които могат да се носят в различни дължини и съчетания, и нежни гривни с регулируемо закопчаване и фини висящи елементи под формата на катинар с ключ или свеж плод, обсипан с бляскави цирконии, са сред флагманите в новата Charm Club колекция на Thomas Sabo за есен 2021.

кадър: Thomas Sabo

Очаквано добра компания им правят изящно изваяните пръстени със същите елементи, изразяващи любовта, надеждата, щастието и безкрайността, чрез които да завършите подобаващо своята (не)стандартна Mix&Match визия тази есен.

Специално внимание обръщаме на брошката в новата Charm Club колекция на Thomas Sabo, която впечатлява с изчистения си дизайн и фини детайли под формата на висящи миниатюрни бели цирконии, които могат да се вадят и добавят според тоалета и моментното насторение. Бижуто позволява и носенето на чармове от Charm Club на Thomas Sabo, с които можете да промените в миг визията си от ежедневна и свежа до вечерна и бляскава.

кадър: Thomas Sabo

Всички бижута за есен 2021 на Thomas Sabo претворяват по неповторим начин лайтмотива на колекцията – любовта, която пазим срамежливо в сърцето си, давайки ключа към него само на специалните в живота ни хора.

По-късно през сезона ще пристигнат още нови модели от Charm Club, чието вдъхновение е вечното дърво на любовта, а сред основните им материали са кубичният цирконий и култивираната сладководна перла.

кадър: Thomas Sabo

Thomas Sabo е сред водещите световни брандове за бижута от злато и стерлингово сребро, часовници и аксесоари за Нея и Него. Основана през 1984 г. в Германия, благодарение на иновативния си подход и впечатляващите с ювелирната си изработка бижута днес марката може да бъде открита в повече от 300 магазина в цял свят. Богатото разнообразие от модели в основните 6 колекции, които непрестанно се допълват и обновяват, дава поле за изява на креативността и всевъзможни варианти за комбинации и съчетания според вкуса и настроението.

кадър: Thomas Sabo

Открийте новата колекция Charm Club на Thomas Sabo за есен 2021 в бутици Thomas Sabo в Mall of Sofia и Paradise Center, както и онлайн на silvercourt.bg

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO