Кино през юни от Институт Сервантес-София

Институт Сервантес-София представя две кинопоредици за любителите на киното. До края на месец юни, всеки петък от 21:00 ч. ще бъде посветен на режисьора Луис Гарсия Берланга, една от най-изключителните фигури в испанското кино през XX век.  С кинопоредицата „Берланга навършва сто години“ Институт Сервантес ви кани да се насладите на най-добрите филми на големия валенсиански режисьор, пропити с язвителна ирония и остра социална сатира. Филмите са със свободен достъп и субтитри на български език, и могат да бъдат видяни на канала на Институт Сервантес във Вимео.
Линкове за достъп може да намерите на страницата на Институт Сервантес.

На 10 и 16 юни Институт Сервантес-София в партньорство с фондация Сингъл Степ и The Steps представят кинопоредицата „ЛГБТИ+ на испански език“. Тя цели да покаже различните реалности и проблематики на ЛГБТИ+ общността и да им дадем гласност, с каквато много пъти не разполагат.
Програмата се състои от 8 късометражни игрални и документални филма от Испания, Колумбия и Мексико разделени в две сесии на 10 и 16 юни от 19:00 ч. Прожекциите са със свободен достъп и осигурени субтитри на български език. Пълната програма може да намерите на фейсбук страницата:
https://fb.me/e/28Oaecr68

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO