„Излъжеш ли ме веднъж…“, очаквай неочакваното!

5/5

На 9 декември излиза от печат провокативният трилър „Излъжеш ли ме веднъж…“. Автор е неоспоримият майстор на съспенса Харлан Коубън!

Излъжеш ли ме веднъж…“ (превод: Венцислав Божилов) е динамична история със смайващ и непредсказуем развой, която кара читателите да отгръщат трескаво страниците, за да останат зашеметени от грандиозния трик на финала. Бившият военен пилот Мая Стърн е оставила смъртта на бойното поле, но Онази с косата продължава да я преследва. Първо прибира сестра й Клеър, после отнася съпруга й Джо. И двамата са убити брутално, а извършителите не са заловени. Възможно ли е престъпленията да са свързани? Кой стои зад тях и какви мотиви има? Търсейки отговор на тези въпроси, Мая открива, че някой я следи. А после вижда нещо абсурдно на скритата камера в дома си – как един мъж, който прилича на мъртвия й съпруг, си играе с двегодишната й дъщеря…
Роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ, Харлан Коубън е майстор на психологическия съспенс. Автор е на 28 романа – съвършено изпипани трилъри, за чийто успех свидетелства серия от литературни отличия. Той е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. През 2011 година Коубън получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със  специален принос към културата на международно ниво.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp