Indomitable от UNOde50 – ръчно изработени бижута-шедьоври за пролет-лято 2021

Испанският бранд за ръчно изработени в Мадрид бижута UNOde50 представя новата си впечатляваща колекция Indomitable, която е разделена на 5 дамски и 1 мъжка провокативни подколекции за пролет-лято 2021.

снимка: UNOde50

Indomitable въплъщава свободния, див дух на тези, които се осмелят да носят забележителните й модели. Успоредно с това изразява и неспирното желание на майстора-занаятчия, който се опитва да укроти духа на естествените, живи материали, с които работи, сътворявайки ръчно всяко бижу. А сред материалите в колекцията са висококачествена естествена телешка кожа и бляскави кристали Swarovski, чиято дълбочина на цвета е своеобразна препратка към дебрите на силния характер на тези, които носят бужута UNOde50.

снимка: UNOde50

Дори имената на подколекциите в IndomitableFreedom, Savage, Ecstasy, Thread Of Life и Glam – са дръзки, провокативни и диви. Акцент в подколекция Freedom са водните кончета, чиито фини пърхащи криле нарушават статуквото, образувайки нежна вълна на повърхността на водата. Вълна, която разтърсва спокойното настояще и ни повежда към бъдещето. Бъдеще, в което сме истински свободни да бъдем неукротими.

снимка: UNOde50

Свободата обаче е невъзможна, ако се страхуваме. А страхът може да бъде победен, само ако се изправим очи в очи с него. Aко последваме със смело и разтуптяно сърце мечтите си, ако бъдем диви, целеустремени и неукротими. Затова и сърцето е основен елемент в подколекция Savage на UNOde50 за пролет-лято 2021.

снимка: UNOde50

А тъй като съдбата закриля смелите, обикновено тя изпраща пътеводна светлина, която да следваме, за да постигнем това, към което сме се устремили. Тази пътеводна светлина е претворена от UNOde50 в яркосините кристали Swarovski, които са отличителния детайл в подколекция Ecstasy. Искрящият им блясък предвещава края на здрача и застрашителната за тъмнината поява на светлината – неизбежна, всепомитаща, подлудяваща и неукротима.

снимка: UNOde50

Така във вярната компания на тази ярка пътеводна светлина можем успешно да следваме собствения си път – своеобразната нишка на нашия живот. Да го следваме „от игла до конец“, докато носим късмета винаги със себе си под формата на копчета с по 4 дупки, които са и основният елемент в подколекция Thread Of Life. А защо точно копчета? Ами защото испанците вярват, че да намериш копче, при това с 4 дупки, е знак за добри новини и чакано ново начало. Начало на пътя, който води само напред и само нагоре.

снимка: UNOde50

Тръгнем ли веднъж по този път, щастливата ни звезда ще огрява всяка наша стъпка, за да можем да разгърнем напълно своя потенциал, да се развиваме и непрестанно да изгаряме старото, освобождавайки път на новото – подобно на митичната птица феникс и жарката й мощна вътрешна светлина, която никога не угасва. Светлина, която е отражение на неукротимия ни дух, въплътен в бляскавата и темпераментна подколекция Glam на UNOde50.

снимка: UNOde50

Що се отнася до мъжката подколекция в Indomitable можем смело да заявим, че всички модели са създадени за истинския мъж, който умело лавира между комфорта на спокойствието и дръзкия си нрав. Комфорт, изразен красноречиво от покритите с чисто стерлингово сребро и 18К жълто злато бижута в комбинация с близката до първичната му природа висококачествена естествена телешка кожа.

снимка: UNOde50

Всяко от бижутата и в тази колекция на испанския бранд е ръчно изработено в Мадрид, а зад дизайна отново стои небезизвестният Хосе Азулай, който се стреми към нови и нови висини с всяка следваща колекция на UNOde50.

Ще откриете всички подколекции за пролет-лято 2021 в Indomitable в магазина на UNOde50 в Paradise Center (ниво 0), както и онлайн на silvercourt.bg

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO