Inayra с нова песен и видео

5/5

Inayra (Лина Груева) пусна новия си сингъл “Fate” и клипа към него. Той се явява естествено продължение на дебютната песен (“Healing”) на новия артист и се потапя още по-дълбоко в темата за себеопознаването и нуждата да си отговорим на въпроси, свързани със смисъла на живота, интуицията, търпението и любовта.

“Fate” е следващата стъпка в непрестанния стремеж на Inayra да израства по пътя си и истинското осъзнаване на силата на движението в живота, където личностната стационарност не е опция, а възможността да разбереш и прегърнеш себе си, докато се променяш, е водеща цел.

 Inayra споделя: “Песента „Fate“ е за силата, която живее във всеки един от нас и която ни напътства през целия ни живот. В нея разказвам за желанието да разбереш и приемеш себе си, да израснеш търпеливо и да преобразуваш всички страхове, съмнения и болка в любов. Хората се страхуват от „съдбата“, вярват, че тя ги движи, че тя е силата и властва над нас. С песента „Fate“ искам да внуша, че начинът, по който реагираме на външните хора и обстоятелства, и отношението, което имаме към нас спрямо това, което ни заобикаля, определя развитието на събитията.”

Музиката и текстът на “Fate” са на самата Inayra, аранжиментът на сингъла е поверен на Денис Попстоев, с микса се заема Димитър Ганчев, а мастерингът е дело на Юлиян Янев. Концепцията за видеото къмсингъла е вдъхновена открасив албум с репродукции на картини от световно известния музей Ермитаж в Санкт Петербург. Режисьор и оператор на клипа е младата и ярко талантлива Александра Караджова, костюмите са изработени от Катрин Димитрова, която успява да пресъздаде образите по един мистичен и въздействащ начин, а гримът е на Арина Митева – артист и визионер, работил с Inayra и в предишния клип на певицата.

Inayra продължава да работи по нови идеи, които ще обедини в албум.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp