Идеи за ръчно изработени подаръци от български брандове

5/5

Декември – може би най-вълшебният и период в година. Този месец е така очакван не само защото всичко е украсено за предстоящите коледни празници, носи се тематична музика и всички са с приповдигнато настроение, но и защото е един от най-семейните месеци, когато обикновено цялата рода се събира и прекарва време заедно, като разбира се си разменя подаръци. Много често оставяме тази така нелека задача за последния момент, а точно тогава става и най-голямата лудница, което води до прибързване в избора на подаръци. Затова ние от екипа на Trio.bg подбрахме няколко малки български бранда, които наистина полагат много желание и енергия да създат красиви, но и функционални подаръци, които биха били префектни както за нея, така и за него без значение от възрастта или от това колко близки са ви тези, за които търсите подарък. А най-хубавото, е че бихте могли да ги поръчате много лесно по интернет до дома си.

Юле

Това е един от ония брандове, които са толкова красиви и изпипани в детайли, че на човек му иска да си купи всичко.

снимка: фейбук

Специализират в метални кенчета, чаши и тениски, като всичките им продукти носят страхотните изображения на Юлия Лачева, която от скоро илюстрира и детски книжки.

Damabo Candles and Wreaths

Ако се спрете на някой от техните продукти, моля предупредете този, на когото ще ги подарите, че не стават за ядене.

снимка: фейсбук

Красота във формата на свещ, гарнирана с вкусен аромат – какъв по-подходящ подарък за Коледа?

Lolita’s Flower Art

От Lolita’s Flower Art се грижат за естетиката у дома – красиви и ръчно изработени дървени пана от восък със сухи цветя и билки.

снимка: фейсбук

Темите, материалите и сухите цветя се сменят според сезона и повода. За идните празници от студиото са се подготвили с восъчки пана с дъх на канела и коледно настроение.

Dahlia Craft Soap

Това е хоби страничка, която специализира в ръчно изработени сапуни.

снимка: фейсбук

Както и при другите ни предложение, и  Dahlia Craft Soap имат тематични коледни продукти без консерванти и изкуствени оцветители.

My Art in your Heart

Ръчно изработена декорация за вашия незабравим празник – дали ще е за идните коледните празници, сватби, или пък други тържества.

снимка: фейсбук

Едно очарователно допълнение към вашия уютен дом, с което можете да допълните и специалните подаръци за близките ви под елхата.

И отново напомняме: Коледа не е само падаръци и пилеене на пари. Отделете време на най-близките си, насладате се на домашния уют и създавайте спомени, а пък ако меджу другото може да зарадвате някого с перфектния и добре обмислен подарък, то това би било просто чудесно.

Весели празници!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp