Идеи за „52 екопътеки за всеки” – премиера на новия пътеводител за България на 19 юни

Най-новият пътеводител с идеи за уикенд разходки у нас – „52 екопътеки за всеки” (ИК „Сиела”) – ще бъде представен официално на 19 юни (сряда) от 18:30 часа в Dada Cultural bar в София. Освен авторката Ели Иванова, в премиерата ще вземе участие и travel блогърът и пътешественик Дарио Диониси. Двамата ще разкажат повече за част от маршрутите в книгата и ще споделят интересни истории и препоръки за уикенд разходки.

Лятото е тук, а с него се възроди и желанието ни да пътешестваме и да посещаваме нови дестинации. В такива моменти съвети от опитни пътешественици като Ели Иванова от „Друми в думи” винаги са от полза, а тази година идват и съвсем навреме – с първата й книга, посветена на екопътеките в България!

Панорамна пътека Панчаревско езеро; снимка: “52 екопътеки за всеки”

Августин Блажени е казал, че „светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница”, затова не скучайте през лятото само с една страница, а елате на официалната премиера на „52 екопътеки за всеки”, за да чуете идеи за интересни уикенд дестинации, подходящи за всеки. На 19 юни (сряда) от 18:30 часа Ели Иванова и издателство „Сиела” канят всички любители на разходките и съботно-неделните пътуванията в столичния Dada Cultural bar (ул. „Георги Бенковски” 10) на среща-разговор за „52 екопътеки за всеки”. В приятелски разговор по време на официалното представяне на книгата Ели Иванова и travel блогърът и пътешественик Дарио Диониси ще ни запознаят с част от маршрутите, описани в пътеводителя, и ще ни подскажат как най-пълноценно да им се насладим.

Екопътека Крушунски водопади – снимка: “52 екопътеки за всеки”

Авторката на „52 екопътеки за всеки” ще сподели и как се е зародила идеята за книга, посветена именно на екопътеките, и ще разкаже някои интересни истории, свързани с изминаването на част от 52-те екопътеки.

52 екопътеки за всеки” излезе от печат в края на месец май и моментално влезе в класациите за най-продавани книги. Пътеводителят представя 52 маршрута в различни краища на България край повече от 100 интересни забележителности в 11 планински региона и в Дунавската равнина.

Цветните фотографии в „52 екопътеки за всеки” са на Ели Иванова и Иван Иванов, а снимката на корицата е с фотограф Евгени Димитров. Графичната концепция и дизайн на книгата са на художника Дамян Дамянов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.