Хранително-вкусовият и хорека секторите завладяват София от 7 до 10 ноември

Домакин на международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ е Интер Експо Център

Безброй вкусове от България и целия свят. Изключително разнообразие от продукти и възможности за обиколка на света чрез среща с поредица от кулинарни предложения и изживявания. Запознаване с изключителни печива, разнообразни вина и невероятни месни и млечни продукти. И разбира се – най-добрите идеи за оборудване на хотела и ресторанта. Това очаква посетителите през тази година на изложенията, посветени на хранително-вуксовия и хорека секторите МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, които ще се проведат в Интер Експо Център от 7 до 10 ноември.

„Работим целогодишно по тези мащабни проекти“, споделят организаторите. И положените усилия определено дават резултат. Защото целият изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център е зает за периода на шестте изложения. Продукти, идеи, технологии и нови възможности ще предложат над 500 изложители; 162 от тях ще участват за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия и ЮАР.

През тази година за първи път с колективно участие се включва Департаментът по земеделие към посолството на САЩ в София. Традиционното вече колективно участие на компании от Италия ще бъде по-мащабно и всеобхватно от всякога. „Всички тези факти ясно посочват, че изложенията придобиват все по-голямо международно значение“, коментираха през 2017г. присъстващи. Доказателство за това е и участието на производители и вносители на вина от Южна Африка, организирано от Посолството на Южна Африка в страната.

За поредна година с колективни участия се включват български млекопреработватели, хлебопроизводители, млекопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци и биопроизводители. За успеха и положителните тенденции организаторите подчертават ролята на браншовите организации в България, които се включват с пълния си потенциал в шестте изложения. 2018 г. е още по-специална за две от изложенията – Месомания и Булпек, защото те ще отбележат своите 25-годишни юбилеи.

Кулинарията е магия, а кафето – изкуство

Завладяваща, атрактивна, от най-високо ниво и насочена към професионалистите и бизнеса. Такава ще бъде съпътстващата програма и през четирите изложбени дни. В рамките ѝ ще се проведе третото издание на кулинарното събитие GastronomiX, powered by The Alimentaria Experience. В събитието ще се включат шеф-готвачи от два именити испански ресторанта. Това са Mateu Casañas, Oriol Castro и Eduard Xatruch, които разгръщат кулинарния си талант в ресторант Disfrutar, отличен с две звезди Мишлен в Барселона и Mario Sandoval – шеф в ресторант Coque, разположен в испанската столица и също носител на две звезди Мишлен.

Залите на Интер Експо Център ще бъдат доказателство и че създаването на кафе не е просто процес, а философия, майсторство и изкуство, за които се изискват наистина сериозни познания. За трета поредна година организаторите на Българския бариста шампионат ще се впуснат в търсене на най-добрите баристи. Професионалистите ще се съревновават в създаването на най-добрите еспресо и капучино. Под егидата на Световната кафе организация ще се проведе и Latte Art кафе шампионат.

Най-добрите опаковки ще бъдат оценени и наградени на Националния конкурс „Приз Пак“. В рамките на събитието ще се проведе и конкурсът „Златен медал с диплом за качествени и оригинални пазарни продукти и/или адитиви“.

И не на последното място онлайн регистрацията в сайта на форума, ви осигурява безплатен вход в дните на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.