Радостина и Христина за хубавите неща в живота и красивите бижута

  • Здравейте Ради и Хриси, радвам се да си поговорим. Живели сте в чужбина за дълъг период от време. Какво ви накара да се върнете?

Радостина: Здравейте  хо-хо-хо 🙂 Това е много добър въпрос.

След 10 години в модерната пустиня се събудих една сутрин, оправяйки се да отида до офиса за поредния динамичен ден и чух песента “Обаче ле бяло“, погледнах себе си в огледалото и си зададох въпроса искам ли да прекарам останалите 10 години по същия начин, по който съм ги прекарала досега и отговорът беше Не. Още същия ден отидох във фирмата, която по това време се занимаваше с вътрешен дизайн, и си подадох документите за напускане. Аз не планувам нещата, просто правя това, което чувствам за правилно и което ме прави щастлива. Аз съм изключително спонтанна личност, днес може да си пия кафето в София, а утре да съм на обяд в Южна Франция – Марсилия ;))) например. Не живея и не нося багаж от миналото си, както и не живея в далечното бъдеще, за мене е важно какво се случва сега. Всичко, което се случва, те води към нещо по-добро, към нещо, което си е твое, което си е за тебе и никой няма да ти го вземе, независимо дали говорим за бизнес или за лични отношения.

UK 3
Ради на автобусна спирка в Лондон, готова за нови приключения.

Христина: Здравейте, живях в Обединените Арабски Емирства близо 8 години, които ме научиха на самодисциплина, постоянство, адаптивност, безстрашие и да приемам създалите се ситуации като моментни, а не постоянни. Запознанството в Дубай с повече от 50 различни националности ме научи да приемам другите обичаи и култури, без да съдя и заключението ми е, че всеки се опитва да бъде най-доброто си аз и да живее пълноценно. Прибрах се в България, за да допринеса с опита, познанията и уменията, които съм усвоила навън и бих искала да покажа на хората, че успехи се постигат с постоянство, вяра и страст, и че всичко е настройка на твоето мислене.

Хриси и Ради с колегите в Дубай
Хриси и Ради с колегите в Дубай
  • Кои са любимите ви дестинации и защо? Какво ви дава пътуването?

Радостина: Обичам да пътувам по екзотични места; Азия като цяло ми харесва. Причината е позитивизма и енергията, които съществуват там, които като че ли не ги намираш в Европа. Аз съм влюбена в Шри Ланка, има някаква невероятна енергия на това място, хората са страшно гостоприемни и лъчезарни, готови да споделят всичко с теб. Усмивките са неизбежен спътник на местното население, въпреки средната  месечна заплата в размер на $90. Обичам морето, зарежда ме и като цяло смятам, че дестинация, където има море, не е за изпускане.

SL Mirissa beach 2
Хриси на плажа Мирисса в Шри Ланка

Христина: Предпочитаната от мен дестинация е Сейшелите, остров Махе, защото сякаш времето е спряло там, хората до голяма степен не са повлияни от технологиите, истинската комуникация между тях съществува и каквото казват, наистина го чувстват и мислят, прозрачни са, както казвам аз. Този екзотичен остров с толкова много зеленина, благоприятен климат и пясък, мек като брашно. Пътуването ми дава свобода да бъда и изразявам себе си, да се срещам с интересни хора и да науча тяхната история и опозная различни култури.

 

Seychelles Mahe
На летището в Сейшелите, о. Махе
  • В момента сте представител на Global Wealth Trade Corporation – канадски производител на изключително скъпи бижута. Как се „срещнахте“ с луксозната марка и приехте дистрибутирането на продуктите ѝ за своя професия?

Р. и Х.: Когато се прибрахме от Дубай през 2015 Февруари, бяхме доста объркани какво и как да започнем. Както всеки един новозавърнал се българин се сблъскваш и адаптираш същевременно с многото новости на културата в България, които в Дубай ги няма. Прекарахме доста време в Интернет и правихме проучвания на фирми и видове бизнес, който ще ни даде гъвкавостта да работим от вкъщи и същевременно да отговаря на нашия имидж като личности и характери. Знаете ли, когато сте на тази вълна, просто точните хора се появяват във вашия живот и точните неща се случват. Така се започнах с Лазар Миков, който току-що се беше завърнал от Канада след 20-годишен престой там. Той вече работеше като консултант в Global Wealth Trade и всъщност така започна и нашето пътешествие в света на луксозните стоки.

PhotoshootDubai1
Фотосесия в Дубай
  • Дистрибутирате канадската компания предимно навън. По-лесно ли се работи със и за чужденци, отколкото с българи и защо? Какви разлики намирате?

Р. и Х.: Аз и сестра ми сме фокусирани предимно навън, поради простата причина, че всички наши контакти са там – в Близкия Изток. Освен в Дубай имаме познати в Бахрайн, Оман, Кувейт и като цяло в целия Арабски свят. Не е за изпускане да споменем и факта, че хората там имат много силна покупателна сила. За един местен, който живее в Дубай, да похарчи $2000 за часовник, част от нашата FERI колекция, е напълно нормална цена. В момента изключително наблягаме да създаваме популярност на марката в България също. Търсим хора, които имат предприемаческо мислене, гледат глобално и искат да изкарват пари. Хората, които желаят да работят от вкъщи, може също да се свържат с нас. Ние искаме да покажем, че съществуват и други начини на правене на пари освен традиционната работа от 9 до 5 :)) Ако смятате, че сте такъв човек, не се колебайте да се свържете с нас на info (at) angelovaconsulting.com

AAEAAQAAAAAAAAVlAAAAJDdlNjU5ZmQyLTY3MWMtNDFhMy05YWM5LTEwMzU1MjNjY2UzYQ
Актьорът Ерик Робъртс представя часовника Toronto ALMAS от колекция FERI
  • Кои са любимите ви продукти от луксозната марка? Притежавате ли бижута от GWT? Разкажете някоя история с тях 🙂

Радостина: Знам че ще прозвучи клиширано, но имаме от всички – започвайки от обиците до луксозните обувки. Аз лично притежавам 2 гердана от POSH колекцията, 3 чифта обици, 2 гривни и един от часовниците е вече на път от Канада. Всъщност по този начин ние рекламираме нашите продукти – когато ги носим, те никога не остават незабелязани. В момента имаме над 1400 продукта и постоянно добавяме нови към дизайнерската колекция. Последната новина е, че скоро ще имаме и парфюм!… Опс може би това не трябваше да го казвам, трябваше да го запазя в тайна! :о)))

maxresdefault
Снимка от представянето на новата колекция на POSH по време на модното шоу на FERI MOSH 2013

Христина: Любимите ми продукти са часовниците от Холивудската колекция FERI, звезди с международно влияние като Кристина Милиан, Шанън Туид обожават нашите детайлно изпипани бижута. Всяко едно бижу притежава сертификат и гаранция 3-5 години.

shannontweed
Шанън Туид представя колието The Star от колекция FERI

На 15 април пътувах за уикенда до Франкфурт, вечерта във VaiVai бях спряна от мъж на около 35 години, който ми направи комплимент за стилното дизайнерско колие Hava, което носех от колекцията POSH. Това са уникални и различни бижута, а дизайните са много отличителни.

hava_posh
Дизайнерското колие Hava от колекцията на Posh
  • GWT предлагат изключително красиви годежни пръстени. Те ли са най-търсените продукти от марката и ако не – кои се търсят най-много? 

Радостина: Всички продукти са доста модерни и изпипани в детайли. Отнема година на дизайнерите са достигнат съвършения вид и да го пуснат в производство. Както нашият изпълнителен директор Рамин Месгарлу казва “If it exists make it better, if it doesn’t create it”. Или преведено на български: “Ако вече съществува, направи го по-добро, ако ли пък не – създай го”.

exclusiveu
FERI имат богат набор и от стилни мъжки аксесоари

Благодаря много за позитивния коментар. Относно колекцията с годежни пръстени не бих казала, че те са най-търсените, тъй като се купуват предимно за конкретен повод.  Най-продавана е POSH колекцията и по-специално така наречените Day to day wearing или всекидневните бижута, където цените започват от $20 и могат да достигнат до $400 за чифт обеци. Например арабите обичат лъскавите и привличащи вниманието бижута, перфектен пазар за там е FERI колекцията, където часовниците започват от $2000 и нагоре. Почти всички наши продукти идват със сертификат от IGI Laboratory (International Gemological Instute), най-големият независим институт за сертифициране на скъпоценни камъни в света. Ние предлагаме до 5-годишна гаранция на бижутата, в зависимост от коя колекция клиентът ще избере. Бизнесът е организиран така, че когато клиентът избере продуктите, те му ги доставят директно до неговия адрес, независимо в коя част на света се намира.

Carmen-Electra
Кармен Електра с дизайнерското колие Crystal Lights на FERI
  • Кой е най-популярният и търсен продукт?

Радостина: Страхотен въпрос!

Специално за пазара, който ние покриваме в момента, най-търсен е FERI Metropolis Watch. За много голяма част от арабите този часовник е символ на престиж и богатство.

5298-2
Часовникът FERI Metropolis Watch

Христина: Най-популярна е цялата колекция POSH, тъй като това са бижута, които се носят във всекидневието и са подходящи за голяма възрастова група: за всички между 16-65 години.

hollywood_banner
FERI Metropolis Watch – символ на престиж и класа
  • И за финал – с какво най-много си отиват бижутата на GWT според вас? 🙂

Радостина: Бижутата, или като цяло продуктите на FERI, са предназначени за хора, които имат невероятен усет и страст към модата. Хора, които наистина искат да бъдат забелязани и да се откроят от тълпата, независимо дали са в местното кафе или на Виенски бал. Целта на фирмата е да станат най-добрата модна къща в света и със скоростта, с която нещата се случват, аз съм склонна да вярвам, че моментът е много близо. Аз и Христина сме изключително горди да бъдем част от фирмата и да промотираме техните продукти.

GWT-Products-Women
Страстните любители на модата оценяват подобаващо бижутата от GWT

Христина: Продуктите от дизайнерските линии на GWT са многофункционални, тъй като имаме 3 различни линии: бижутата POSH може да бъдат носени на път към мола, на разходка в парка или на училище и лекции; FERI пък е колекцията на звездите от червения килим, подходяща е за изискани събития и за изява пред медиите. FERI MOSH предлага изключително екзотични продукти; колекцията е показвана в шоуто на Опра, също така е носена от звезди като Дженифър Лопес.

maxresdefault (1)
Бижутата винаги са били съществена част от личния стил на Дженифър Лопес

От TriO.bg пожелаваме на Ради и Хриси много успех, щастие и красиви моменти!

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.