Георги Кючуков: Kазвайте по-често да и животът ви ще стане, ако не най-прекрасният, то поне най-интересният

Георги Кючуков е роден почти на Съединението – на 3 септември 1985 г. в Ямбол („е градът“). Звездата му изгрява като печели голямата на награда на турнира „Каменица Жажда за смях“, след което е поканен да участва в серия от стенд-ъп шоута. След стъпването на сцената Кючуков завладява публиката и кариерата му се развива лавинообразно като вече може да бъде гледан почти всяка вечер в някой клуб в София или страната. Хванахме го на тясно в известен столичен бар, за да ни разкаже повече за себе си.

Разбрахме, че веднъж си се събудил на дърво (или под дърво?) пред собствения си вход – разкажи ни как се се случи и какво научи от тази житейска драма?

Истината е, че аз не се събудих под и на него, а отстрани, прегърнал го. Това е една много тежка случка, когато бях на 18 и най-нелепото е, че се случи във вечер, в която хората трябваше да не пият. Беше денят за размисъл преди избори и ние се почерпихме приятно. Аз така и не успях да стигна до дома си, а заспах пред него. За жалост, се наложи да ме прибират полицаи, които не успяха да повярват, че живея отзад. Сметнаха, че съм някакъв скитник, който не знае къде му е домът. И това е моят опит със спане по дървета. Имам и други, но не са всички за разказване.

Как се чувства егото на най-големия стенд-ъп комедиант в България?

Много добре се чувства Егото искам да ти кажа. Когато хората казват хубави неща за теб, няма как да се правиш, че не ги чуваш и няма как да не ти влияят на самочувствието. Всеки, който казва, че не му влияят, лъже. Това е невъзможно, но не е хубаво, когато на човек егото му стане твърде голямо, защото се губи автентичността на хумора и историите му. Основното нещо, поради което хората те харесват, е защото казваш своята гледна точка.

Как е по-лесно да разсмееш хората – като станеш за смях, или като ги направиш за смях?

Като станеш за смях, винаги е най-доброто нещо. Хората не обичат да се шегуват с тях. Истината е, че ние обичаме да се смеем на чуждото нещастие. Това винаги е било факт и най-големия ключът към добрия хумор е хубавата самоирония и споделеността с нещастията на другите хора. Когато ти се случи нещо лошо, на поне 90% от хората им се е случило същото. Те веднага се виждат в твое лице и те го пресъздават през собствените си очи. Никога не знаеш, когато си насочил една шега към друг човек, как ще проработи. Много важно е винаги да можеш да се шегуваш първо със себе си и ти да станеш първи за смях.

Ако трябва да избираш между елитно-веган-градинско-хайлайф парти парти и фестивал на плескавицата в дива сръбска провинция, кое би избрал… а защо?

Абсолютно винаги ще избера второто. Винаги и на първо място е фестивалът, в който сервират умрели животни. Месото е неминуема част от моето ежедневие, храна, култура, каквото искаш… и съм готов да понеса всяка музика в името на доброто хапване. Няма нещо, което да ме накара да отида на другото място.

Сега сериозно. Билети за твоите представления се намират само с връзки или директно с преспиване с някой от екипа ти – как, кога и къде можем да ти се смеем?

Участия имам много, колкото и нескромно да звучи. До мен се стига лесно – може всеки да ме намери, имам страница, която се казва Кючуков Комеди Шоу – там шервам постове за всички събития, в които участвам. Имам и личен профил, който иска, най-вече дамите, може да ме потърси в интернет – свободен съм, пишете ми, ще ви отговоря. Билети за моите събития могат да се купят на мястото на събитието, но за места трябва да се обадите възможно най-рано защото те свършват бързо.

Смееш ли?

Смея. И разсмивам. И смея за много работи. Най-хубавото нещо в живота ми се случи, когато започнах да казвам ДА на всичко, което се случва. И най-хубавото нещо, което може да се случва в живота на човек, е да намира във всяка тъжна случка забавното.

Станал си Йес мен?

Станал съм Йес мен. Буквално. Мога да кажа на всеки – казвайте по-често да. И животът ви ще стане, ако не най-прекрасният, то поне най-интересният.

И въпрос, който питаме всичките си гости – на колко най-много ракии можеш да практикуваш професията си?

Със сигурност до литър мога. Това са седем големи ракии. Тествано е. Правено и съм се справял отлично. Оттук нататък идва един момент, наречен „сляпата точка“ и никой не знае какво точно ще се случи.

Как се виждаш след 8 години?

След 8 години? Интересно е, че не ме питаш как се виждам след 5 или 10. Явно не си по тези прекрасни числа. След 8 години се виждам на 40. Виждам се оттеглил от активната стенд-ъп комедия и да правя собствено шоу, което отдавна искам да правя, независимо дали ще е онлайн, радио или телевизия. Това е най-голямото ми желание. И силно се надявам да се виждам със семейство след 8 години. Защото ергенският живот е до време… Само да се виждам с него. В смисъл да е направено и мога да се виждам от време на време с него.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.