Фен клубът на Арсенал-България ни кани на благотворителен футболен турнир за дами-любителки тази събота

Тази събота, 4 юли, от 10:00 часа в спортен комплекс „Грийнспорт“ (ул. „Гео Милев“ 158) ще се състои третият благотворителен футболен турнир за дами-любителки, организиран от фен клуба на Арсенал-България. Събраните средства и този път ще са в подкрепа на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ –  за спонсориране на участието на български деца в Световните детски игри за победители, които трябва да се проведат през месец октомври в Москва.

Традиционно благотворителният турнир се провежда през май, но създалата се в световен мащаб ситуация с COVID-19 наложи промени както в периода за провеждане на турнира, така и във формата му. За разлика от предишната година, през 2020-та в събитието ще вземат участие само 4 дамски отбора, сред които миналогодишните победителки от „PwC България“ и отборът на организаторите от фен клуба на Арсенал-България.

Повече за събитието можете да видите тук.

Заповядайте, за да съчетаете полезното с приятното, като се посмеете и помогнете на дамския футболен турнир за любителки, организиран от фен клуба на Арсенал-България!