Една почти идеална ваканция променя живота на три жени

Почти перфектната почивка
5/5

Един от най-симпатичните и разтоварващи бестселъри във Великобритания след броени дни ще се появи и в българските книжарници.

Искате ли да избягате от реалността? Романът „Почти перфектната почивка“ може да сбъдне тази мечта. Докато cезонът на отпуските наближава, красивите местности и плажове около Корнуол очакват ожаднелите за разтуха туристи. Слънцето напича, шезлонгите са разгънати, чашите се пълнят с вкусни и омайващи коктейли, а съдбата на три жени ще се реши в рамките на дни.

Емa и Джордж отскоро са двойка и любовта им е прекалено силна, за да бъде обуздана, ала дали присъствието на децата им от техните предишни връзки ще застраши хармонията помежду им? Маги пък се надява, че покрай плажната идилия ще успее да се сближи със своята отчуждена дъщеря, докато изневиделица не се появява бившият ѝ съпруг – човек, който ламти за доверието ѝ, въпреки че е разбил сърцето ѝ. Подобно на тях, Оливия бяга от напрежението вкъщи, само че миналото я преследва и скоро ще я принуди да признае най-съкровените си тайни…

Любимата на хиляди читатели Луси Даймънд ни предлага да надникнем в живота на обикновени хора, в чиито необикновени взаимоотношения се отразяват темите за приятелството, семейството и надеждата. Едновременно трогателна, романтична, сладко-горчива и остроумно написана, „Почти перфектна почивка“ е съвършеното лятно четиво, което ще ви помогне да се освободите от стреса и да забравите досадното ежедневие – нещо, от което всеки има нужда, особено през тази толкова турбулентна и тревожна година.

Книгата ще се появи у нас на 16 юни.

„Почти перфектна почивка“
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp