Двойна порция Агата Кристи от издателство „Ера“ ни очаква на Алея на книгата

Две книги с емблематични произведения на „Първата дама на криминалния жанр” излизязоха на книжния пазар с логото на издателство „Ера“

„Аферата в Стайлс“ е първият роман на Агата Кристи, с който писателката печели заслужената си репутация на кралица на мистерията. В него за пръв път се запознаваме с един от най-емблематичните герои в жанра – бежанеца от войната, който търси спокойствие, Еркюл Поаро.  Той се установява в малко английско селце, близо до имението на богатата възрастна дама – Емили Ингълторп. Когато откриват Емили отровена, всички са озадачени, а властите са с вързани ръце.

Списъкът на заподозрените е дълъг и всеки има тайна, която отчаяно пази. Поаро прилага ненадминатите си умения на детектив и поема разследването.

„Последният сеанс“ е специално подбрана колекция, която потапя читателя в свят на суеверия и окултизъм.

В сборника са включени разкази, с участието на емблематичните герои на Агата Кристи – Еркюл Поаро и госпожица Марпъл. „Последният сеанс“ събира четиринайсет смразяващи истории, които ни срещат с необяснимото. Фантастични призрачни видения, сенки на паранормални същества, човек, който разменя тялото си с това на котка… Кристи създава неповторима мрачна атмосфера, от която побиват тръпки.

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за „Първата дама на криминалния жанр”.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO