Доналд Тръмп – първата жена президент на САЩ

Доналд Тръмп

Заглавието изобщо не е подвеждащо. Възможно ли е Тръмп да стане първата жена президент на САЩ? Това е въпросът, който си задават голяма част от лидерите на мнение, подкрепящи настоящия (и бъдещ) президент. 

Ето за какво става дума

Фенове на Тръмп, които са публични личности и изявени републиканци,  искат от него да направи нещо, което досега никой в историята не е правил, а именно – когато спечели изборите и встъпи във втори мандат,  да го изкара до последния ден, когато да обяви, че той идентифицира себе си като жена и се обяви за такава. Само за един единствен ден от 8-те години на управление.

До какво ще доведе това?

Както вече споменахме, така той ще стане първата жена президент на САЩ в историята. Но това е само началото, защото това, което следва от тази идея,  е много по-грандиозно.

Доналд Тръмп ще стане първия трансджендър президент в историята на САЩ.  Това ще го изведе начело в списъка с трансджендър хора по върховете на политиката и бизнеса. Тогава най-върлите му опоненти ще трябва или да го похвалят за това, че е открил жената в себе си, или да отхвърлят собствениците си принципи.

Доналд Тръмп ще стане първата феминистка-президент на САЩ. Тя ще е успяла  бизнес дама и президент, проводник на идеите за независимата и силна жена, управляваща със замах. Ще покаже, че полът няма значение и няма позиция, която да не може да се заеме от жена. Това ще спечели одобрението на феминистките в САЩ или… те ще трябва да се отрекат от собствените си идеи.

Доналд Тръмп ще стане първата лесбийка президент в историята. Схващате, нали? Когато той се определи като  жена, а тази жена си пада по жени, то той ще е лесбийка. Но забавното предстои – той ще е първата лесбийка президент, която е реализирала  еднополов брак.

Ако си мислите, че уникалността на ситуацията е достигнала своя край – пак помислете.

Освен трансджендър жена, феминистка, лесбийка, сключила граждански еднополов брак, той ще е и първият президент женен за… емигрант, каквато е неговата жена. Е, последното не се променя много отсега, освен в еднополовата част. 
С това си действие, в което го призовават неговите привърженици, той може да повдигне обществен дебат по редица теми с най-големите си опоненти. И тъй като той е най-големият трол в историята на президентите на САЩ (заедно с Роналд Рейгън), много от неговите почитатели са убедени, че ако някой може да направи това, това е именно този президент.

Ще разберем дали ще станем свидетели на това в края на неговия мандат. А дотогава остава просто да се забавляваме на ексцентричните сценарии, които нашите колеги оттатък океана творят.

Ако с тази статия не сме ви усмихнали, ето ви едно видео на президента, на което няма как да не се посмеете.