Дарителската кампания за Александър завърши успешно

Александър Гайдев

Преди известно време ви запознахме с историята на Александър Гайдев. Сега почти два месеца по-късно с радост искаме да ви въобщим, че необходимата сума за неговото лечение бе събрана и успешно преведена на съответните институции. Споделяме с вас отвореното писмо на Александър без редакция, както и снимки на фактурата и платежното.

ПИСМО ДО БЛАГОРОДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД
Иска ми се да намеря точните думи, за да изкажа това , което чувствам, но ще кажа само едно просто БЛАГОДАРЯ за подкрепата на всички ВИ ,познати и непознати, хора благородни и с големи сърца.
Пак имахме „революционна ситуация“ – Сашо Гайдев не можеше ,а народа не искаше да живее по старому. За разлика от „Апостола на свободата“, който беше сам , аз имах няколко „Апостола на добротата“, които основно във Велинград ,Велико Търново и София докараха до успешен край начинанието. Не изписвам имена , защото изпълнявам тяхната воля да не се споменават имена. Въпреки всичко не мога да не спомена децата от 2-ри „Б“ клас , от ОУ „Христо Ботев“, които ми изпратиха рисунки и до колкото разбрах много въпроси „ЗАЩО ?“. Това ме трогна много и им написах едно непретенциозно стихотворение, което ще им подаря на лична среща с тях. Разбира се ,не мога да не спомена и всички ученици от Велинград, които се ангажираха с набирането на средства. Един ден някой сподели, че „хората изпитват нужда да правят добро“ и аз се съгласявам с това, но заслужава ли такъв благороден народ да живее по този недостоен и незаслужен начин. Не мога да не извикам с думите на великия Георги Калоянчев : „МИЛИ МОЙ ,ИЗТРАДАЛ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ“ вземи съдбата си в свои ръце, тази форма на управление не работи.
„…не виждаш ли Народе мой,
че останаха ти само песните,
че само в тях си ти герой,
че днес те любят само честните… „
Днес 17.05.2018 г след три седмично лутане най-после ми изпратиха фактура ,по която веднага преведох необходимата сума от 54 420 лв. Добре , че се оказа ,че старото устройство има още резерв ,/ за около месец/ та дишам по-спокойно. Друга хубава новина е , че софтуерно новото устройство е програмирано за 15 години , което е успокояващо.
Прилагам снимки на горните документи и с това слагам край на една успешна акция по спасяването на човешки живот.
Бъдете здрави !!!!
Вечно ВАШ А.Гайдев.

Александър ГайдевАлександър Гайдев

Благодарим на всички, които се включиха в акцията. Надяваме се тя да послужи като един добър пример, показвайки, че всичко е възможно, когато си помагаме.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.