Честит Световен ден на кучето с новите бижута за домашни любимци на Pandora

5/5

На 26 август отбелязваме Световния ден на кучето и тази година най-големият бижутериен бранд в света предлага изцяло нова колекция бижута за домашни любимци! Аксесоарите за кучета са изработени от специални, щадящи животните материали, и са съвместими с гривни и колиета от колекция Pandora Moments.

Вече можете да зарадвате както себе си и обичните си хора, така и домашния си любимец с Pandora! Най-новите бижута на марката са създадени специално за четириноги и идват в 3 различни дизайна – под формата на кучешки кокал, на сърце и на лапичка. Друга неизменна част от топ визията на домашния Ви любимец са регулируемите колиета за кучета, които се предлагат в 2 цвята – черен и розов – и в 4 различни размера спрямо породата и големината на Вашия пухкав приятел.

Материалите, които Pandora използва за аксесоарите за животни са едновременно издръжливи и щадящи четириногите. Колиетата са изработени от специален плат на растителна основа, който не съдържа кожа и е произведен в Европа, докато бижутата са от неръждаема стомана, която е здрава, но същевременно лека, не потъмнява и не се драска и наранява лесно.

Да правиш бижута за животни е нещо съвсем ново, което изисква различен подход в изработката и дизайна. Затова избрахме тези уникални по рода си материали, които едновременно да са издръжливи, но и щадящи четириногите. А сега, след като бижутата за кучета на Pandora вече са факт, вълнението ни е огромно, защото моментът, в който ще видим феновете на Pandora и техните пухкави любимци да носят заедно бижутата ни най-накрая настъпи“, споделят криейтив директорите на Pandora Filippo Ficarelli и Francesco Terzo.

Затова освен със специалните колиета Pandora, бижутата за кучета са съвместими и с гривни и колиета от емблематичната колекция Pandora Moments – за да Ви напомнят за любимите Ви същества всеки ден.

Отпразнувайте уникалната си връзка с Вашите пухкави другари, като зарадвате както тях, така и себе си с новите бижута за кучета на Pandora! За повече информация: pandora.net

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp