Чаша вино и цвете за дамите на 8 март в Театър „Българска армия“

5/5

ЖЕНАТА! Тя е майка, сестра, любима…

Тя заслужава всеки ден нашия жест на обич, уважение и благодарност.

И ако понякога пропускаме да го покажем, то можем да превърнем 8 март

в един емоционален и запомнящ се празник за жените. По този повод, само 8 март билетите в Театър „Българска армия“ ще са по 10 лв. за всички зрители, чашите вино ще напомнят за празника, а дамите ще получат и цвете – съвсем по реда си!

Да поднесем заедно своята признателност и внимание с една незабравима вечер в Театър „Българска армия“ и 5 прекрасни жени и актриси – Стефка Янорово, Антоанета Добрева-Нети, Луизабел Николова, Пламена Гетова и Сабина Коен, в женската комедия „Вдигай завесата”“, коментират от Театър „Българска армия“             

„Вдигай завесата” е една изключително забавна история с неочакван край, която разказва за 5 жени и едно наследство, оставено на тях от току-що починал мъж. Като 5 съставки на взривоопасна смес, първата съпруга (Стефка Янорова), дъщерята (Луизабел Николова), настоящата жена(Антоанета Добрева – Нети), майката (Пламена Гетова) и секретарката (Сабина Коен), само чакат сгоден случай да взривят пространството. И това се случва неведнъж. С изострен усет към женските чувства и комплекси, представлението по изключително забавен начин сблъсква петте жени, които са водени от различна мотивация за спечелването на наследството.

В приятната атмосфера на театъра, с чаша вино и цвете за всяка дама, празничната вечер ще бъде един незабравим, емоционален спомен, който всеки може да подари, в израз на обич и уважение на ЖЕНАТА в своя живот – майка, сестра, любима…, на своето обичано – малко, или пораснало момиче!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp