Благотворително парти с DJ Ради в Culture beat club

5/5

В 22:00 часа в първата събота от месец февруари (3.02) известният столичен Culture beat club ни кани на едно по-различно и гарантирано запомнящо се парти в компанията на легендарния DJ Ради. Докато се наслаждаваме на макс на качествения електронен саунд, който сме свикнали да чуваме от него, и се забавляваме във френдли атмосферата на обновения през този сезон Culture beat club ще помогнем на 5-годишната Криси от Бургас, която страда от детска церебрална парализа и се нуждае от средства за лечение в Турция.

Заведението ще дари 10% от цената на всяко закупено през вечерта питие, а по време на партито всеки, който желае да помогне допълнително, ще може да дари сума по свой избор в специално поставената в клуба дарителска кутия за Криси. Организаторите на събитието са приготвили томбола с множество яки и разнообразни награди, предоставени любезно от широк кръг партньори, които също подкрепиха Криси. Участието в томболата, чийто водещ е лъчезарният хип-хоп изпълнител Вензи, е по желание – срещу 5лв. от всеки, който иска да се включи и да спечели подарък, дарявайки 5 лв. в помощ на момиченцето. Сред наградите са урок по ски, урок по дайвинг, книги, карти за пътешественици, Driver cam и др.

По-творчески настроените ще имат възможността да се развихрят върху поставеното на входа на клуба платно, на което всеки може да нарисува различно животно. Впоследствие платното ще бъде продадено на обществен търг, а сумата от тази продажба ще постъпи в сметката за лечение на Криси от Бургас.

Така че ако искате да слушате яка електронна музика на живо, да пиете, да танцувате, да рисувате, да се видите с приятели и да помогнете на дете в нужда, докато правите всичко това, заповядайте в Culture beat club на 3 февруари!

Повече за партито тук.

Старт: 22:00 часа

Вход: свободен (18+; лични карти)

Повече за Криси можете да научите тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp