Бандитски бутиков битак vol.4 е тази събота в Crazy Diamond

5/5

Както добре знаете ние, авторите на Trio.bg, подкрепяме различни каузи и обичаме да помагаме не само на хора, но и на животинки в нужда. Затова този уикенд ви каним на едно страхотно animal-friendly събитие, организирано от Бандата на 1500-те, което ще се състои за четвътри път в уютния двор на Crazy Diamond. От 12:00 до 18:00 часа на 4 декември (събота) на Бандитски бутиков битак vol.4 ще откриете благотворителен календар за 2022-ра, посветен на посивелите  четириноги другари от приюта в Горни Богров, авторски творби, подаръци, както и неустоими домашни вкусотийки за кучета и за техните стопани.

Ако се питате кои са Бандата на 1500-те, то знайте, че това са доброволците към Общинския приют Горни Богров, които организират както разходки за четириногите обитатели, така и този страхотен предколеден базар, на който се набират средства за обитателите на приюта.

Повечето от нещата, които ще се предлагат на Бандитски бутиков битак vol.4 са ръчно изработени от доброволците. Домакините от Crazy Diamond предоставят безвъзмездно тяхната сгушена между старите сгради градина на ул. „Оборище“ 9А, като от своя страна ще се погрижат и да посрещнат всички посетители с вкусно приготвени гозби.

Така че идната събота взимайте под ръка приятели, семейство или пък вашия четириног другар и заповядайте в Crazy Diamond да се запознате с работата на Бандата на 1500-те!

На място ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки.

Какъв по хубав начин да посрещнем декември и най-хубавото време от годината от това да помогнем!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp