Бъдете модерни. Купете си имот онлайн

Имот в центъра на София
5/5

Времената се промениха. Вече не е нужно да ходите на оглед. Огледите идват при вас. И за това…

Представяме ви прекрасен, тристаен апартамент в най-добрата част от центъра на София. Той е непреходен, отлично разпределен и се състои от: три стаи, кухня, санитарен възел и коридор. Апартаментът е в отлично състояние, изцяло ремонтиран, с висококачествена външна изолация, поставена от алпинисти, със сменена електрическа инсталация, сменени хоризонтални и вертикални щрангове, PVC дограма, висок клас паркет, СОТ. Към жилището има мазе и таван. В момента се използва за офис.


Намира се на улица ‘Ивайло’ в идеалния център на София. Районът е изключително комуникативен, в непосредствена близост има магазини, училища, държавни институции, здравни заведения, множество спирки на градски транспорт с лесен достъп до всяка част на столицата. На около 10 минути пешеходно разстояние се намира и метростанция „Сердика“.


Добре поддържана тухлена сграда, сменена дограма на общите части, изцяло ремонтиран покрив. Направен е основен ремонт на канализацията на сградата. Изготвен е план за саниране на цялата сграда.

Обади се сега и цитирай този код 474497
За контакти: 0885 92 24 03

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp