Ново преработено издание на хитовия роман „Атон“ от Франческо Фратини

5/5

Атон“ от Франческо Фратини е криминален роман, изпълнен с мистерия и напрегнато препускане по петите на смъртоносна заплаха за човечеството. Книгата излезе преди броени дни в ново преработено издание с логото на на издателство „Лемур“.

Младата Изабел се впуска в загадъчно изследване на Атон, без да подозира към каква опасност я води нейният нестихващ интерес към легендите и приказните истории за това мистично място. Когато баща ѝ,  комисар Филип Дорсел разбира, че животът на дъщеря му е застрашен, също се отправя към красивия гръцки полуостров. Той трябва да използва всички умения, които е натрупал като следовател от Отдела по антитероризъм на френската полиция, за да я защити. Защото зад великолепието и привидния покой на Атон се крие мрачна тайна – смъртоносен вирус, който заплашва да вземе хиляди невинни жертви. Вихрената надпревара с времето преминава през Франция, Гърция, България и Англия и с всеки следващ час съдбата на човечеството става все по-несигурна.

Франческо Фратини е бизнесмен, продуцент и сценарист. Издава за първи път романа си „Атон“ през 2018 г., без да подозира драматичните събития, които ще последват в световен мащаб и особено силно в родната му Италия. Настоящото издание е с нова редакция и оформление, но оригиналният сюжет е запазен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp