8 малки хитринки от „Французойките не спят сами“

Предлагаме ви 8 малки хитринки от наскоро излезлия летен хит на издателство “Хермес” “Французаойките не спят сами” с автор Джейми Кат Калън:  1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, че може да я загуби във всеки един момент.
  2. Когато мислите като французойка, за любовта няма възраст. Любовта и сексът, привлекателността и красотата не са запазени само за младите.
  3. Умът е непреходен. Красотата повяхва. Но умът ще ви поддържа красиви, без значение на колко години сте.
  4. Ако вярвате, че сте красива, вие сте красива. Това е проста промяна в мисленето, защото, след като веднъж повярвате, че сте красива, вие се грижите по-добре за себе си.
  5. Върнете си правото да бъдете жена, поддавайки се на настроения, капризи и емоции. Животът е много по-забавен, когато не се опитвате да действате уравновесено през цялото време!
  6. Най-важното в една връзка е да запазите личността си, да живеете своя живот, а не живота на съпруга си.
  7. Любовта е ритуал, на който трябва да се насладиш бавно – точно както се наслаждаваме на добрата храна.
  8. Всички ние сме малко французи, когато става въпрос за любов и романтика. Това е така, защото френската култура е култура на женственост и красота, така че с право принадлежи на всички жени по света.