„По острието на любовта“ – новият роман на Янислава Вълкова

Янислава Вълкова

В новия си роман „По острието на любовта“ Янислава Вълкова продължава една от традициите в българската литература за създаване на силни и въздействащи образи, каквато е нейната Рада. От друга страна обаче, тук са спазени каноните и на фентъзи жанра, чрез сблъсъка на паралелни светове, времена и събития. Повествованието е увлекателно, образите – дълбоки, а посланието на романа – силно и невъзможно за забравяне.

Първите два романа на Янислава Вълкова – „Преди изгрев слънце“ и „Светилището“, са криминални. За разлика от тях, третият ни повежда по следите на една изключителна любов. „По острието на любовта“ е далеч от розовите, сладникави четива с предизвестен финал. Тук действието е непредвидимо, отношенията са дълбоки, характерите са силни, сюжетът е динамичен и заплетен. Книгата ще ви пренесе в средата на миналия век, когато съдбата среща Рада с Георги. Всичко между тях започва с нежно влюбване, което впоследствие прераства в бурна, страстна и опасна любов. „По острието на любовта“ ще ви поведе в лабиринт от чувства и емоции. В него има щастие и болка, близост и разочарования, грях и гняв. Действието се развива паралелно в настоящето и в миналото. Група днешни младежи тръгват стъпка по стъпка към потъналите в мистика отношения на Рада и Георги. Историята е разказана увлекателно и обещава, че ще разгръщате с интерес всяка следваща страница. Този роман ще остане в сърцата ви и ще ви бъде трудно да го забравите.

Премиерата ще се състои на 14 февруари от 18.30ч. в Български културен център, а „По острието на любовта“ ще намерите в книжарниците след тази дата.

За сюжета:

Ралица и нейните приятели са студенти, които току-що са завършили първата си година в университета. Те потеглят към малко село в подножието на Рила, където смятат да се забавляват. Настаняват се в къща за гости, намираща се в близост до тайнствен и необитаем дом. Последвалите неочаквани събития ги повеждат по следите на една невероятна любовна история, започнала преди повече от 70 години. В романа „По острието на любовта“ ще откриете дълбоки емоции, разтърсващи чувства и огнени страсти.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO