3 от най-интересните острови в Германия

Ето някои от най-интересните острови в Германия, до които да планирате следващото си вълнуващо пътешествие, независимо дали целта ви е плаж, дишане на чист въздух, история или кайтсърфинг.

Рюген

Рюген е най-големият германски остров и една от най-посещаваните туристически дестинации в Балтийско море. Тук има луксозни хотели от времето на Бисмарк, които и до днес са запазили част от едновремешния си аристократичен чар. На повече от 100 години е теснолинейката, която с елегантно поклащане отвежда туристите до хотелите им със скорост от 30 км/ч. Белите скали на Рюген са може би най-популярната гледка заедно с безкрайните пясъчни плажове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лангеог

Лангеог е 20 квадратни километра чисто съвършенство със ситен пясък, отново без автомобилно движение. Основната забележителност на острова е водната кула, построена преди повече от 100 години, от чийто връх се разкрива гледка за чудо и приказ. Плажовете на острова са разделени на секции, като отделно плажуват непушачите, посетителите с кучета, сърфистите, шумните младежки компани и т.н.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рейхенау

През Средновековието тук е имало важен бенедектински манастир, а днес остров Рейехенау е посещаван от туристи и фенове на водните спортове. Намира се в западния край на езерото Бодензее (или известно още като езерото Констанц) и е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Посетете трите запазени романски църкви и музея, разказващ историята на района.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте повече острови в Германия тук.

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.