200 пъти „Бившата жена на моя живот“ – наследството на Велко Кънев за последен път на сцена

Няма начало, което да не носи предварително своя край… Такова е и последното представление под режисурата на Велко Кънев, „Бившата жена на моя живот“. Представлението на 7 декември 2019г. не е избрано случайно – продуцентите на спектакъла от театрална къща Viva Arte отбелязват 200 пъти на сцена на постановката.

Представлението е изключително специално за целия екип, стоящ зад реализирането му. Режисурата на Велко Кънев е неговия безценен последен подарък към Viva Arte, а  част от последните му думи след премиерата на постановката са: „Благодарско за професионализма! Обичам ви! С вас съм!

През декември дата в открита сцена „Сълза и смях“ в София завършва една ера в историята на Viva Arte Theatre, през която много зрители се смяха, плакаха и ръкопляскаха безкрайно на една от най-красивите романтични комедии на българската театрална сцена.

По случай последното, представление номер 200, актьорите и екипът си припомнят за „Бившата жена на моя живот“:

Аз изключително много обичам Велко. Това е последното му представление като режисьор, а той дори не успя да го гледа… На премиерата седеше на едно столче зад кулисите и само слушаше. Винаги се сещам за Велко, когато играя „Бившата жена на моя живот“– все едно той е с нас, така го усещам!“, Асен Блатечки.

“Всеки път, когато играем “Бившата жена на моя живот”, знаем, че Велко е там. Представлението беше направено с много любов и от наша, и от негова страна… Той знаеше, че това е неговата лебедова песен… Всеки път има тръпка, когато го играем”,Невена Бозукова.

“За нас беше изключителна чест да си комуникираме с Велко. Той е изключителна личност – един от малкото Хора, с които съм се запознавал. Беше много хубаво изживяване”, Стефан Иванов.

“Беше много мило и красиво случването на това представление”, Милена Маркова.

Подробности за постановката тук:

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/2424411281145483/

Инструмент за вашия дигитален маркетинг и seo оптимизация - BoomSEO