1-ви благотворителен турнир „Подай ръка на мечтите“

5/5

Uncensored обявява 1-вият благотворителен турнир по мини футбол под наслов “Подай ръка на мечтите”. Съвместно с Levski Family избраха първата мечта да е на русенецът Светослав Самуилов – бивш световен и европейски шампион по граплинг, с успешна кариера и в ММА. Дори прикован в инвалидна количка, Сисо не се отказва от мечтатата си да изгради специализирана зала с уреди и занятия за рехабилитация на деца с увреждания и за тренировки по различни бойни спортове.

Събитието ще се проведе на 30 ноември от 16:30 часа на терените на ДИТ Спорт – Драгалевци. Форматът на турнира ще е 5+1, с времетраене – 2х10 минути, а участници в него ще са първите 16 отбора, които се запишат и платят таксата от 100 (сто) лева. Всички събрани средства от отборни такси и дарения преди и по време на турнира ще бъдат преведени за каузата.

Можете да направите дарение и заплатите отборната такса на:
ePay: [email protected]
КИН: 2906323372
PayPal: [email protected]
Bank Account: BG98UNCR70001522832928
Любомир Александров Кръстев

Молим да упоменете в основанието на превода – името на отбора и дали е отборна такса или дарение.

За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с нас на:
[email protected]
0888 174 211 – Любомир Кръстев

Не на последно място благодарим на ДИТ Спорт – Драгалевци, които безвъзмездно ни предоставят игрищата си за турнира, както и на Angel’s Workshop, Levski Family и всички, които ще подадат ръка на мечтите!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp